Jsem zpět?

srpna 09, 2017


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Je dobře, že sis dala pauzu a zaměřila se na jiné věci, chápu tě. Ale jsem ráda, že jsi "zpátky" :D :) Někdy se toho v životě děje tolik, že člověk nemá čas nebo energii. Někdo má špatné období, někdo prožívá jedny z nejlepších chvil svého života, doufám, že u tebe platí druhý případ :)
    Poslední dobou se mi zalíbily amatérské minifilmy, myslím, že bys byla dobrá scénáristka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hančí, tvůj komentář mě tady neuvěřitelně potěšil ❤️ U mě se sešly oba případy, ale ten druhý díky bohu převládl :) Ale kdyby bylo jen to dobré, tak by se mi nedostalo tolika zkušeností, jako teď :)

      Vymazat
  2. Tak tohle mi udělalo velkou radost, když jsem viděla, že tady je nový post a ještě video :-). Musím říct, že je to změna :-) úplně jiné vyjadřování (aspoň já z toho mám takový pocit), úplně jiná ty. Tu změnu vidím, :-) sluší ti to a jde vidět, jak se člověk může za tak (obrazně) krátkou dobu změnit... a určitě k lepšímu. Těším se na všechno, co nás čeká nebo nečeká... tvé důvody jsou logické, chápu je a jsou jasné :-) navíc byla by jsi hloupá, kdyby si dělala něco na silu, bez nápadu nebo s nechutí... :-)
    A rozhodně je lepší poznávat okolní svět, mít zážitky, pokud takovou možnost a šanci máš... blog neuteče a my, věrní čtenáři a věrní sledovatelé také ne! :-)
    To se neboj :-) Do dalších dní ti přeju hodně energie, síly a hlavně úsměvu! Doufám, že se tady zase brzo objevíš, udělalo mi to moc velkou radost, jak už jsem psala :-) příjemné překvapení a hlavně mi spadla lehce brada z tebe, protože "přede mnou" stál najednou úplně jiný člověk, už ne ta "malá" Nany :-) ale teď opravdu vážně - osobnost, která se postupně dotváří a tvoří :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak moc mi chyběly ty tvoje dlouhé komentáře ❤️Moc děkuju, za pochvalu i za přání. Upřímně... po přečtení teď brečím, neuvěřitelně mě to dojalo.

      Vymazat
  3. ♥MÁLEM JSEM SE ROZBREČELA, KDYŽ SI ŘEKLA, ŽE JSI ZPĚT.

    OdpovědětVymazat